Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


П'ятниця, 29.03.2024, 00:09

13:29
Нові книги

Знову презентуємо новинки! Подарунок вдячних читачів: книга Дари Корній «Зірка для тебе» та книга Марини Соколян «Серце Гарпії» . Два романи українських письменниць, які зайняли достойне місце в сучасній українській літературі та заслужили любов читачів.

«Зірка для тебе» Дара Корній

Іноді достатньо подивитись у нічне небо, щоб знайти свою зірку. Сергій зустрічає Зоряну. Або ж так: Лічозір знаходить свою Зірку. Якийсь містичний зв'язок між ними пробуджує любов, на яку чатують випробування часом, відстанню і навіть протистояння смерті, що йтиме за ними крок у крок. «Зірка для тебе» — роман про беззастережне кохання, де вир спогадів майстерно вплітається у сучасність, де чарівна атмосфера Львова просякнута мандрами у часі й просторі, де віра стає чи не єдиним шансом на спасіння. Це роман про зоряне сяйво, яке сповнює по вінця серця людей.

«Серце Гарпії» Марина Соколян

Головна героїня нового роману Марини Соколян на ім`я Ярослава Немирович стає свідком злочину і, тікаючи від переслідування, опиняється в далекому селі. Згадуючи минуле, вона розуміє, що певною мірою сама спровокувала ситуацію, яка призвела до загибелі людини. Ярослава має багато талантів, зокрема, схильність до хитрих вигадок і уміння впливати на емоції людей. застосовуючи ці здібності, вона зробила непогану кар`єру і навіть не помітила, коли звичка маніпулувати людьми набула рис професійної деформації її особистості. Ярослава хоче провести деякий час в спокійній атмосфері й знайти спосіб дати раду власній совісті, але знову опиняється у вирі подій.

Авторка роману, вибудовуючи сюжетні лінії, ставить головну героїню в непрості життєві ситуації, в яких не завжди вдається визначити межу, котру не варто переступати задля досягнення результату.

Переглядів: 48 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Теги: нові надходження, нові книги | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024