Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


П'ятниця, 29.03.2024, 17:52

03:22
Увага! Нові книги!
 
912
В 27
Великий атлас світу[Текст]: довідкове вид-ня.-Харків: Кн Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018.-192с.
 

Сучасне ілюстроване картографічне видання, яке дозволить вам розширити уявлення про планету земля. Детальні фізичні та політичні карти, найсучасніші дані, цікава довідкова інформація — атлас стане незамінним помічником мандрівникам та всім, кого цікавить географія. Алфавітний покажчик полегшить пошук необхідного географічного об’єкта.
Атлас містить найповніші дані про материки: площа, середня висота над рівнем моря, річки, озера, гори та вулкани. Політична карта України оновлена — містить нові адміністративні назви.
У розділі «Світ у цифрах» подано інформацію про всі держави світу: місце розташування, територія, столиця, населення, офіційна мова, релігія, грошова одиниця, державний прапор.
929:75
П 12
Пажак,Фредерік. Ван Гог Іскріння [Текст]/Фредерік Покаж.-К.: Нора-Друк,2018.-270с.
 
У життєписі Вінсента Ван Гога автор переповідає самотній шлях видатного художника — з рідної Голландії до французького містечка Овер-сюр-Уаз. Ця писана і мальована біографія наголошує на маловідомих та хибно витлумачених епізодах з життя Ван Гога.
 
 
 
 
 



94(477)
К 20
Брати Капранови. Майдан. Таємні файли [Текст].-К.:Нора-Брук, 2017.-320с.












 
Настав час дізнатися правду про Майдан.
У Революції брали участь мільйони, але що насправді сталося тоді, й досі залишається таємницею.
Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто платив за Революцію? Як ділили владу переможці? Хто і чому здав Крим та Донецьк? Яким дивом встояли Одеса і Харків?
Герої цього журналістського розслідування не тільки ті, хто стояв на сцені, але й ті, хто ховався за лаштунками, хто їздив до Януковича і хто сперечався з Європою, захоплював адмінбудівлі, сидів у буцегарнях, а також воював, лікував, працював для того, щоб Революція перемогла.
 
94(477)
П 39
Плохій,Сергій. Козацький міф  [Текст]/Сергій Плохій.-Харків: Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»,2018.-400с.
 
У своїй праці Сергій Плохій розгадує таємницю легендарної «Історії русів». Цей текст називають одним з найважливіших і найвідоміших у модерній українській історії. Але попри це «Історія русів» мала всі ознаки національної містифікації. Сергій Плохій намагається сягнути самої суті тексту, не тільки з’ясувати, хто був його автором, а й пояснити внутрішню логіку і мету цієї історичної пам’ятки. Досліджуючи історію відкриття та публікації «Історії русів», автор звертається до епохи українського козацтва з початку XVI до початку XIX століття, шукаючи зв’язок між історією, міфом і націєтворенням від наполеонівських часів до наших днів.
 
 
 
94(5)
Е51
Г.Елісон.  Лі Куан Ю. Роздуми великого лідера про майбутнє Китаю,США та світу[Текст]/ Г.Елісон, Р.Д.Блеквілл, Е.Вайн; Пер.з англ..О.Лобастової.- К.: Вид. група КМ-БУКС, 2018.-224с.
 
«Роздуми великого лідера про майбутнє Китаю, США та світу» — збірка з інтерв'ю та промов Лі Куан Ю, які були озвучені за останні чотири десятиліття. Читач зможе ближче познайомитися з тим, як цей лідер бачить розмежування політичних сил, з прогнозами та оцінками того, яким буде світ незабаром.
Відгуки про книгу «Роздуми великого лідера про майбутнє Китаю, США та світу»:
«Лі відмінно оцінює сильні та слабкі сторони країн та регіонів... У кращі з днів його сміливо можна ставити в один ряд з Конфуцієм та Макіавеллі».
Переглядів: 211 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024