Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Субота, 27.04.2024, 06:20

03:59
Увага! Нові книги!
159.9
Я 51
Ялом,І. Шопенгауер як ліки [Текст]: психотерапевтичний роман/ Ірвін Ялом.-Харків:Кн. Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018.-511с.
 
Ця історія змусить вас любити життя. Ірвін Ялом – один із найкращих психотерапевтів сучасності Ентузіазм Ялома заразний. І він, безумовно, знає, як майстерно розповісти захопливу історію. Los Angeles Times Звичайний психотерапевт Джуліус Герцфельд дізнається, що в нього виявили меланому і жити йому залишається щонайбільше рік. Кардинально переосмисливши своє минуле, він раптово вирішує дізнатися, як склалося життя тих пацієнтів, яким він не зміг допомогти. Зокрема життя Філіпа Слейта — сексуально одержимого хіміка - соціопата. Під час зустрічі Джуліус розуміє, що Філіпу вдалося вилікуватися самотужки завдяки… філософії Артура Шопенгауера. Тепер лікар та пацієнт у певному сенсі міняються місцями…
 
 
294.321
Д 15
Далай-лама.Серце медитації. У пошуку глибинної усвідомленості [Текст]/ Далай-лама.-К.:Вид. група КМ-БУКС, 2018.-144с.
 
 

У серці медитації — тобто у самій її сутності — перебуває співчуття, але не звичайне, а таке, що розвивається і розширюється паралельно з мудрістю, неодмінно проявляється під час медитативних практик. Без цього важливого фундаменту всі інші практики виявляються беззмістовними. На щастя, розум можна навчити співчувати, і тоді він, уже підготовлений, перетвориться на благодатне підґрунтя для практики Великої Досконалості (Дзоґчен), яку багато хто вважає верхівкою всіх духовних практик у тибетському буддизмі. Саме завдяки практиці Великої Досконалості ми можемо досягти глибинної усвідомленості та прожити власне життя, транслюючи її у світ і впливаючи таким чином на все, що нас оточує.

Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/63062515/p63062515/
 
371.38
В66
Вокер, Т. Як навчаються у Фінляндії. Найкраща шкільна освіта[Текст]/ Тімоті Вокер, 2018.-232с.
 
Тімоті Вокер, американський вчитель, що кілька років працював у Гельсінкі, докладно розповідає, яким чином побудовано систему освіти в Фінляндії (це, зокрема, нетривалі уроки, невеликі за обсягом домашні завдання, стандартизовані тестування), чому фінські школярі досягають найкращих результатів, і радить якомога ширше впроваджувати напрацьовані фінами методики та засоби навчального процесу. Це видання буде корисним усім, хто прагне змін у шкільній освіті.
 
 
 


615.8
Г44
Грегер,Майкл  Як не померти передчасно. Їжа,яка відвертає та лікує хвороби/ Майкл Грегер,Джин Стоун; Пер. з англ.. В Горбатька.-К.:Вид.група КМ-БУКС,2018.-512с.
 
Страждаєте від високого тиску? Чай з гібіскусу допоможе вам краще за будь-які ліки від гіпертонії, не чинячи при цьому жодних побічних ефектів. Рак простати — спадкова хвороба у вашій родині? У такому разі відмовтеся від молока, а натомість додайте до свого раціону лляне насіння. А якщо непокоїть серцеве захворювання, переходьте на рослинну дієту. Автор книги — всесвітньовідомий популяризатор здорового харчування, доктор медицини Майкл Грегер докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла. Спираючись на велику кількість експериментальних і статистичних даних, він описує особливості протікання тієї чи іншої хвороби, розповідає, чим вона найчастіше зумовлена і чим загрожує, радить, яким харчам слід надати перевагу, а від чого краще відмовитись. "Було встановлено, що на смертність величезний вплив чинять три фактори, які стосуються способу життя: вживання здорових продуктів харчування, достатній обсяг фізичних вправ та відмова від паління". Читати повний опис Характеристики Автор Майкл Грегер, Джен Стоун Видавництво КМ-БУКС Мова Українська Рік видання 2018 Кількість сторінок 512 Ілюстрації Немає ілюстрацій Формат 170х245 мм Палітурка Тверда Показати всі характеристики Рецензії (0) Написати рецензію Підписатися на рецензії Ваш товар Доставка і оплата Як не померти передчасно. Їжа, яка відвертає та лікує хвороби
 
 
65.01
Ш 73

Шмідт,Е. Як працює Google [Текст]/ Ерік Шмідт, Донатан Розенберг.-К.:Вид. група КМ-БУКС,2018.-304с.
 
У книзі «Як працює Google» голова компанії Ерік Шмідт (Erich Schmidt) та її колишній віце-президент Джонатан Розенберг (Jonathan Rosenberg) з допомогою директора з управлінських комунікацій Алана Ігла (Alan Eagle) показують читачеві зсередини, як функціонує інтернет-гігант.
 
 


 
Переглядів: 249 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Теги: нові книги | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024