Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Неділя, 05.05.2024, 08:39

12:18
Міжнародний День друзів
Кажуть, що розділена з другом біда - це вже пів біди, а розділена радість – подвійна радість. Та іноді і у друзів стаються непорозуміння. Тому День друзів – ще один привід нагадати всім про важливість дружби, ще одна можливість навчитися дружити та цінувати вірність. Хто такі справжні друзі? Чи завжди можна зберегти дружбу, пронісши її крізь численні перешкоди?
 
Наша бібліотека пропонує добірку книг, які допоможуть розібратися і отримати відповіді на всі ці питання.
• Книги Наталії Ігнатовой «Диваки» та «Доторкнутися до небес» героїв яких називають диваками, бо їх об’єднує особливе сприйняття світу через призму добра і справедливості. Їх життя наповнене випробуваннями, та вони завжди готові прийти на допомогу один одному, бо для них дружба, це, в першу чергу, здатність бути відданими, люблячими та справжніми людьми, які уміють дарувать світло і тепло.
• Еріх Марія Ремарк «Три товариші».
Якщо ви хочете прочитати життєву, реалістичну і трохи сумну книгу, то ця книга для вас. На думку багатьох, цей твір визнано одним з найбільш красивих серед прози минулого століття .
Герої роману здружилися завдяки війні. Вона вирвала їх з рідних домівок і у дитячому віці примусила пройти крізь жахи бойових дій. Йдучи на фронт з душею, наповненою ідеалами, вони повертаються з розбитими надіями та саме дружба трьох товаришів не дозволяє їм остаточно зневіритися у житті .
• Малгожата Гутовська-Адамчик «Дівчата з 13-ї вулиці» .
Книга польської письменниці вражає своєю відвертістю, правдивістю і проникливістю. В ній описується історія трьох дівчат підлітків, які змогли подружитися, допомагаючи своїй однолітці. Завдання пне просто об’єднало дівчат, а ще й допомогло знайти справжню спільну мрію .
• Люсі Гокінг та Стівен Гокінг «Джордж і скарби космосу» .
Книга про допитливих дітлахів , які мандрують космосом за допомогою чудо-комп’ютера. Вони сваряться і миряться, радіють і засмучуються, але тільки справжня дружба допомагає їм порятувати рідну планету Земля страшної і таємничої небезпеки. Книга написана одним із найгеніальніших фізиків з часів Ейнштейна і є не просто художньо. Літературою, а несе в собі скарбницю знань про космос.
• Сашко Дерманський «Король буків або таємниця смарагдової книги» .
Дитяча книга про справжніх друзів, які разом спроможні подолати будь-які перепони. Вони розгадують чимало загадок і таємниць, їм доводиться докладати неймовірних зусиль та справжня дружба, взаємна підтримка допомагають здолати навіть лихого чаклуна і розкрити таємницю Смарагдової книги.
• Керстін Шьоне та Ніна Гунтесрайнер «Хочеш бути моїм другом?» .
Книга для самих наймолодших наших читачів, в якій розповідається про кумедного пса Джека, який вирушає на пошуки справжнього друга! Ця історія допоможе малюкам дізнатися , що потрібно робити, коли хочеш знайти друзів
Переглядів: 42 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024