Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Четвер, 28.03.2024, 11:36

09:22
Екскурсії
Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції. У книзі зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.
Розвити інтерес до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами бібліотеки,  з цією метою, 7 серпня, завітали до чарівної оселі книги  вихованці д/с «Малятко», яка вразила дітей багатим різноманіттям цікавих, яскравих книг, газет, журналів та іграшок.
Дітлахів зустріла бібліотекар Безсмертна Л. О., в ході екскурсії  розповіла, що книга в житті людини має величезне значення, а якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого,  познайомила  з правилами користування бібліотекою та книгою.
Цікавим доповненням екскурсії стали: «Солодка вікторина» - діти давали відповіді на питання, якими солодощами пригощалися герої казок, аукціон загадок,  вікторина «Відгадай казкового героя», гра «Хто знає найбільше ввічливих слів», слухали та відгадували уривки музики з популярних мультфільмів.

Діти відчували себе розкутими, все для них було цікаво – хто розглядав книги та журнали, хто малював, комусь сподобався попугай, хтось старанно вивчав енциклопедію, хтось цікавився куточком народознавця, хтось захоплювався малюванням.   
Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята. Закінчилася екскурсія малюванням на асфальті.
Щасливі та задоволені діти та вихователі поверталися до дитячого садка, обговорюючи похід до бібліотеки.

Про все це - у наших світлинах.





Переглядів: 238 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Теги: екскурсії | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024