Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Четвер, 28.03.2024, 14:52

12:01
БІБЛІОМІСТ

ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТРУ



БібліомістБібліомістСемінар Оболонь

 

Сучасна бібліотека – доступна, комфортна, комп’ютеризована, наближена до громади. Нині книгозбірні пропонують широкий спектр інформаційних послуг, серед яких і доступ до всесвітньої мережі Інтернет. В тім бібліотеки районного рівня самотужки спромогтися на таке інформаційне забезпечення не в силі. Для цього існують спеціальні програми, участь в яких дає можливість скористатися коштами міжнародних структур за програмою «Бібліоміст». І тут треба віддати належне центральній районній бібліотеці, яка не втратила свого шансу і в листопаді 2011 року написала проект.  На  конкурсі проектів його було визнано кращим.

За короткий час проведено перетворення бібліотеки в теплі затишні кімнати  з сучасним ремонтом, новими меблями, модернізованою системою опалення, освітлення та охорони.

В рамках програми «Бібліоміст» створено 4 інформаційні центри в Семенівській центральній районній бібліотеці та бібліотеці для дітей, у селах Оболоні та Вереміївці (Селекстанція). 5 жовтня о 12 годині  відбулася урочиста подія відкриття Інтернет-центру в Семенівській центральній районній бібліотеці в якій взяли участь  депутат обласної ради Оніщенко В.В., голова районної державної адміністрації Книш В.Є., голова районної ради Мохун О.М., голова ради сільськогосподарських товаровиробників Семигреєнко С.В., голова села Оболонь Гамбаль С.О., директор дослідно-селекційної станції Мороз О.В., директор Полтавської обласної наукової універсальної бібліотеки Зеленська Т.І., регіональний представник програми «Бібліоміст» у Полтавській області.

Дякуючи програмі користувачі бібліотек безкоштовно можуть спілкуватися по скайпу з рідними, друзями, колегами, переглянути свіжі новини, знайти потрібну інформацію в мережі Інтернет.

Створення нової послуги дасть можливість поповнити ряди користувачів бібліотек.

Успіх був би не можливим без активної участі всіх гілок влади, зокрема голови РДА Книш В.Є., голови районної ради Мохун О.М. сільського голови с. Оболонь Гамбаль С.О., директора дослідно-селекційної станції Мороз О.В., голови Ради товаровиробників району Семегреєнко С.В., спонсорів агрофірми «Агріс» Горошинського О.В., директора агрофірми «Вересень» Кокоріна В.О.

ДИВИТИСЯ ФОТО ЗАХОДУ

Переглядів: 377 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024