Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Середа, 24.04.2024, 11:37

13:29
Нові надходження літератури

 

 

Бушков, Александр         
    Охота на Пиранью[Текст
]/ Александр Бушков.-М.:ОЛМА ПРЕСС,2006.-638с.
                            ЦРБ         114.00 грн.     
У романі О.Бушкова "Полювання на піранью" дії розгортаються в нетрях глухої тайги, де закінчуються закони людської моралі і починаються екзотичні уяви нового російського, що влаштовує для пересичених іноземців за допомогою спеціально навчених головорізів тотальне полювання на людей, які не підозрюють, що для "божевільного" мисливця вони всього лише дичина і їх доля вирішена. Однак події складаються так, що в цю павутину потрапляє не просто випадковий турист, а людина, що проводила в цих місцях сімейну відпустку,  капітан першого рангу з військово-морського спецназу ...   
    

Донцова, Дарья   
    Страсти мордасти рогоносца [Текст
]/ Дарья Донцова.-М.: Из-во «Э», 2016.-352с.    
     ЦРБ          25.00 грн.
    
     «Страсті-мордасті рогоносці» - це яскравий приклад легкого, романтичного роману з ноткою детективу. Закручений сюжет не дозволяє відволіктися ні на хвилину, а тільки спостерігати за тим, як розвиваються події.   

Тетяна Сергєєва нарешті побачила Грі! Але ця зустріч не принесла їй нічого, крім легкої печалі, - все в минулому. Колишній чоловік, якого і не впізнати в новому обличчі, помер для неї, вона любить іншого чоловіка і нещодавно вийшла за нього заміж. Та й думки її зайняті новим розслідуванням: в готелі «Лісовий парадиз» дивним чином пішли з життя подружжя Ткачови. Хоча чому дивним? Місцевим поліцейським все ясно: чоловік загинув в ДТП, а у дружини з горя стався інфаркт. Але співробітники бригади Сергєєвої швидко «нарили» невідповідності офіційної версії. От тільки ніяк не зрозуміють: при чому тут футбольний м'яч першого датського короля ..  

 
Донцова, Дарья     
    Полет над гнездом Индюшки[Текст
]/ Дарья Донцова.-М.: ЭКСМО, 2013.-352с.
ЦРБ             25.00 грн. 
  

Схоже, всі домашні вважають, що Даша Васильєва злякалася. Ще б пак, такий стрес! Адже загинули її близькі друзі, Кутепова, спочатку чоловік - Родя, потім його дружина Неля. Якщо Даша готова погодитися, що смерть багатія Роді схожа на фатальну випадковість - він чистив колекційний кинджал і впав на нього, - то Нелю, на її думку, убили. Злочинець прив'язав до вудки подаровану Нелі на день народження ляльку Сару Лі і розмахував нею перед вікном. П'яна Неля спробувала схопити ляльку і впала вниз. Сара Лі мало не виманила з вікна і саму Дашу, яку врятував полковник Дегтярьов. Але, вислухавши пояснення, домашні вирішили, що у неї глюки, а полковник зло посміявся. Ну, вона йому покаже! Сама знайде вбивцю! «Оседлав родной Пежо», любителька приватного розшуку Даша Васильєва кинулася назустріч аж ніяк не ляльковим небезпекам ...
                                
Донцова, Дарья     
    Корпоратив королевской династии[Текст
]/ Дарья Донцова.-М.: ЭКСМО, 2016.-320с. 
   ЦРБ             25.00 грн. 
  
У довгоочікуваній відпустці Лампа Романова вирішила ознайомитися з визначними пам'ятками скандинавського замку Олаф. Він був побудований в XIII столітті і зберігся в майже первозданному вигляді. Туристів зустріла господиня замку і повідомила про те, що вони удостоєні честі взяти участь в ювілейному, сотому балі Олафа. Ось тут і почався шквал загадкових подій. По-перше, з'ясувалися: усі члени тургрупи не ті, за кого себе видають. А по-друге, любителька гострих відчуттів і неймовірних пригод Лампа отримала їх сповна на свою ... голову. Не тільки члени її групи, а й мешканці замку виявилися з подвійним дном і не зі своїм обличчям. Лампа була успішною у викриттях самозванців, серед яких були і месники, і наркоділки, і сищики, і віддані слуги ..
        

Донцова, Дарья     
    Другая жизнь оборотня [
Текст]/ Дарья Донцова.-М.: «Э», 2016.-320с.
ЦРБ             25.00 грн. 
 
  
У такому дурному, та що там - просто безглуздому становищі Даша Васильєва ще ніколи не опинялася. Її запросили в будинок недавно покійного відомого лікаря Віктора Марковича Шкодіна на читання заповіту. За умовами останньої волі покійного вона повинна вибрати собі дорогий подарунок за колись зроблену для нього добру справу. Однак парадокс полягає в тому, що Дарина зовсім впевнена: її життєвий шлях ніколи не перетинався з нині покійним професором. А крім Даші в маєтку зібралися ще кілька людей, які теж, судячи з тексту останньої волі покійного, зробили йому щось хороше. Правда, і вони про це, як то кажуть, ні сном ні духом, зате подаруночок вибрати дуже хочуть. Але що за примари бродять по будинку? Чого так боїться вірна кухарка Шкодін? І чому в синій кімнаті постійно вмирає хтось із гостей? 

  
Донцова, Дарья     
     Кнопка управления мужем[Текст]/ Дарья Донцова.-К.: ООО Компания 
  «ВЕЛМАЙТ», 2014.- 
252с.                          
ЦРБ             25.00 грн.
  
  
Ну чому я, Віола Тараканова, нікому не можу відмовити в допомозі? Навіть якщо про неї просить ... мій колишній коханий, підступний зрадник Костянтин Франклін! Зовсім недавно він без зайвих слів кинув мене і блискавично одружився з іншою. А тепер благає відновити його добре ім'я - Костю звинувачують ... відразу в двох вбивствах! Власне, через першого він і виявився одружений - майбутній тесть застукав... 


 

 Донцова, Дарья     
      Золотое правило Трехпудовочки[
Текст]/ Дарья   Донцова.- М.: ЭКСМО, 2010.-352с.
ЦРБ             25.00 грн.
    
Кажуть, снаряд двічі в одну воронку не падає, але Тетяні Сергєєвій «пощастило» - вже друга її квартира постраждала від пожежі! Довелося Танюші прийняти люб'язну пропозицію комп'ютерного генія Дімона пожити у нього. Вона наївно погодилася доглянути за чотирма рудими котами! Однак кожна хвостата красуня вимагає особливого догляду, а розбиратися в цьому Танічці зовсім ніколи, адже у неї нове заплутана справа. Лена Кисельова попросила знайти справжніх батьків своєї прийомної доньки Ані. Кровна рідня швидко знайшлася - не якісь там голодранці, а власники престижної клініки «Світле дитинство» - і відразу визнала Аню. Здавалося б, розслідування закінчено, але незабаром Таня отримала страшну звістку: Олена з донькою і її нові родичі отруїлися в ресторані отрутою риби фугу, і це явно не випадковість!            
 Донцова, Дарья     
     Фуа-гра из топора[
Текст]/ Дарья Донцова.- К.: «ООО Компания «ВЕЛМАЙТ», 2014.- 352с.            
 ЦРБ             25.00 грн.
   
 
Тетяна Сергєєва вибилася в начальниці! Правда, підлеглі їй дісталися немов на підбір - з лівим різьбленням. Секретарка, наприклад, перетворила Танін кабінет в ... столову! І як в такому дурдомі розбиратися зі складною справою? Ванда, домоправительниця відомого композитора Ксенії Кауф, попросила розслідувати загибель своєї господині. Та нібито наклала на себе руки, але Ванда дещо довідалася і зрозуміла: переселитися в інший світ Ксенії явно допомогли! Правда, незабаром з'ясувалося, що зробила це ... САМА Ванда! Так-так, вона написала покаянного листа, де зізналася у вбивстві, і стрибнула з обриву в річку ... Начебто все вирішилося само собою, але Танюша не так легко провести, навіть цим блискуче поставленим спектаклем!

Дашвар, Люко          
     Покров [Текст]/ Люко Дашвар.-Х.: Клуб Сімейного Дозвілля, 2016.- 384с.

ЦРБ             80.00 грн.
   
Романи Люко Дашвар незмінно мають успіх у читача. Вона пише так гостро й пронизливо, психологічно й чутливо, що торкається струн душі кожного… Неможливо не співчувати її героям, як неможливо не звернути увагу на гострі, болючі, неоднозначні питання, які порушує письменниця… Ніч проти 30 листопада 2013 року багато чого змінює і в житті країни, і в долі киянки Мар’яни Озерової. Після розміреного напівсонного існування дівчина опиняється у вирі подій і несподіваних зустрічей: виснажливі чергування на Майдані, зникнення коханої людини та пошуки нащадків у сьомому коліні славного козака Яреми Дороша, яких прокляла його дружина — зарозуміла шляхтянка Станіслава. Та чи не даремні пошуки? Адже перед цими щасливцями постає непростий вибір — незліченні скарби, що їх мають успадкувати від свого предка, чи кохання і воля…

Вильмонт, Екатерина      
    А я дура пятая[Текст]/ Екатерина Вильмонт.-М.: Из-во АСТ, 2016.-320с.
ЦРБ          25.00 грн.  
    
П'ять років тому Карина втратила гаряче улюбленого чоловіка, і, здається, готова до нового життя. Однак минуле раз у раз нагадує про себе, часом болісно і неприємно. І все-таки саме чергова зустріч з минулим розставить все по своїх місцях і Карина, нарешті, зрозуміє те, чого не зрозуміла в ранній юності.




        

  Вильмонт, Екатерина      
      Сплошная  лебедянь! [Текст]/ Екатерина Вильмонт.-М.: Из-во АСТ, 2016.-320с.

ЦРБ          25.00 грн.
      
Здавалося б все в житті Ярослави погано - пішла від чоловіка, мати вигнала на вулицю, але героїня знаходить в собі сили радіти життю. І доля благоволить їй. Випадкова зустріч, яка спочатку тільки лякає її, переверне все її життя. 




     

   Вильмонт, Екатерина      
       Интеллигент и две Риты[Текст]/ Екатерина Вильмонт.- М.: Из-во АСТ, 2015.-317с.

  ЦРБ          25.00 грн. 
     
Інший раз життя нагадує в'язання. Один невірний рух, і ниточки повзуть, дивись, і вони вже заплуталися ... Так сталося і в житті професора Тверитинова. Минуле, сьогодення - все сплуталось, стягнули в тугий вузол. Чи зуміє він його розплутати?
 
 
 
    


 Курков, Андрей       
     Закон улитки [Текст]/ Андрей Курков.-Х.: Фолио, 2008.- 410с.
ЦРБ          40.00 грн. 
 
    
Книга продовжує розпочатий автором в романі "Пікнік на льоду" розповідь про долю журналіста Віктора Золотарьова. Рятуючись від смерті в Антарктиді або беручи участь в передвиборній кампанії в Києві, переживаючи жахи "добровільного" чеченського полону, він усвідомлює справедливість Закону равлики, народженого самим життям, - без власного будиночка, дахи, як равлик без мушлі, - ти слимак. І будь-хто, мимохідь, може просто розчавити тебе ногою ... 
        
Кинг, Стивен           
    Зеленая миля[Текст]: роман/ Стивен Кинг.-Москва, 2016.-320с.
                                                            ЦРБ           90.00 грн.
 
 
   
Стівен Кінг запрошує читачів у моторошний світ тюремного блоку смертників, звідки йдуть, щоб не повернутися, відкриває двері останнього пристановища тих, хто переступив не тільки людський, але і Божий закон. По цей бік електричного стільця немає більше смертоносного містечка! Ніхто з того, що ви читали раніше, не зрівняється з самим зухвалим з жахливих дослідів Стівена Кінга - з історією, що починається на Дорозі Смерті і йде в глибини найжахливіших таємниць людської душі ...
      

  Маринина, Александра  
       Обратная сила [Текст]: Роман Роман в 3-х томах.Т.1/ Александра   Маринина. -М.: Из-во «Э», 2016.-416с.
           
ЦРБ          35.00 грн.
 
 
 
 Вважається, що закон не має зворотної сили. Так, але тільки - не закон людських відносин. Чи можна укласти в строгі тимчасові рамки родинні почуття, любов, дружбу, честь, службовий обов'язок? Як визначити точку відліку для цих понять? Вони - поза часом, якщо мова йде про людей, до кінця відданих своїй справі «Самогубство не їсти неминучий ознака божевілля, але ... за статистичними даними, третина самогубств відбувається в нападах душевних хвороб, а дві третини припадають на всі інші причини :. Пияцтво , матеріальні втрати, горе і образи, страх покарання, нещасна любов ».   
 
          
     Маринина, Александра  
          Обратная сила [Текст]:
 Роман в 3-х томах.Т.2/ Александра   Маринина. - М.: Из-во «Э»,2016.-352с.           
ЦРБ              35.00 грн.


 
 
 
 
          
       Маринина, Александра  
               Обратная сила [Текст]: Роман в 3-х томах.Т.3/ Александра Маринина.-                 М. : Из-во «Э»,  2016.-352с.
   
 ЦРБ             35.00 грн. 
                              






 
    Мойес, Джоджо    
         Вилла «Аркадия»[Текст]/ Джоджо Мойес.-М.: Иностранка, 2015.- 544с.
   ЦРБ          40.00 грн.
 

Тихе курортне містечко Англії, де кожен знає своє місце. У 1950-ті роки на віллі «Аркадія», розкішному особняку, побудованому в стилі ар-деко, поселяються молоді художники і поети. Їх спосіб життя викликає обурення поважних матрон, які намагаються захистити свій сонне містечко від віянь часу.
І ось тепер, майже п'ятдесят років потому, вілла «Аркадія» відроджується до життя. Новий власник вирішує відновити її і зробити готелем. І все секрети, поховані разом з будинком багато років тому, воскресають ...            
  
 Мойес, Джоджо   
      Две встречи в Париже[Текст]/ Джоджо Мойес.- М.: Иностранка,2016.- 256с.
            
 ЦРБ       24.00 грн.
    
«Дві зустрічі в Парижі» - це два оповідання. Зовсім крихітна книга просякнута неймовірно великj.і міцно. любов'ю. Її буде особливо приємно читати тим, хто вже познайомився з іншим романом письменниці - «Дівчина, яку ти покинув», адже перше оповідання є саме передісторією відносин головних героїв. Ви знову побачите ті прекрасні почуття між Софі і Едуардом і дізнаєтеся трохи більше про Девіда і Лів. Друга розповідь про незнайому нам англійську леді Нелл, яка за іронією долі виявляється зовсім одна в Парижі і намагається пережити цю несправедливість. Дуже швидко незнайомка стає для нас другом, за якого переживаєш і підтримуєш в хвилини відчаю.
Для шанувальників Джоджо, ця книжка буде таким собі поверненням до колишньої Мойес. Тієї, яка ще не обтяжує нас важким тягарем домашніх турбот і нерозумінням в сім'ї. Це роман, протягивающий вам рожеві окуляри, через які так приємно дивитися на світ.
 
Мойес, Джоджо   
     Ночная музыка[Текст]/ Джоджо Мойес.-М.: Иностранка, 2015.- 480с.

ЦРБ       40.00 грн.
    
 
Ізабелла - перша скрипка симфонічного оркестру - любила у своєму житті тільки дві речі - музику і свого чоловіка. І як їй жити далі, коли коханий чоловік загинув? Вона отримує у спадок старий будинок, в який і перебирається разом з дітьми, щоб сховатися від світу і пережити своє горе. Але не тут-то було! Адже на будівлю претендують будівельник Метт, який давно мріє роздобути його в свої володіння, практичний Ніколас, який хоче звести на його місці елітне селище, і Байрон, який просто хоче знайти дах над головою.
Кому дістанеться будинок? На що герої готові піти заради того, щоб домогтися бажаного? І яку роль у всіх цих подіях буде грати любов?


  Мойес, Джоджо
  
       Последнее письмо от твоего любимого[Текст]/ Джоджо Моес.- М.:Иностранка, 2016.- 544с.          
ЦРБ         40.00 грн.

  
        В Англії 60-х років минулого століття сталася жахлива автокатастрофа. Дженніфер Стерлінг, опинившись в лікарні, зовсім не пам'ятає всіх обставин цієї історії. Вона взагалі більше нічого не пам'ятає, навіть імені її чоловіка. Все було чужим до тих пір, поки під руки не попалися любовні листи від таємничого відправника «Б». Через деякий час, вже в XXI столітті молодий репортер Еллі намагається розібратися у всій цій історії, щоб відновити свою кар'єру. 
     
 Мойес, Джоджо   
   Танцующая с лошадьми[Текст]/ Джоджо Мойес.-М.: Иностранка,2015.- 544с.        
    
  ЦРБ          40.00 грн.


  Сара - чотирнадцятирічна онука Анрі Лашапаля, в минулому дуже талановитого наїзника. Колись Анрі хотів відчути себе «людиною з крилами». І ось тепер дід допомагає дівчинці освоїти класичну їзду, він хоче, щоб Сара кинула виклик силам тяжіння. Але несподівано приходить біда, і Сарі доводиться вже поодинці постояти за себе ... У Наташі Макколі, адвоката, що захищає права дітей, чорна смуга в житті. Їй доводиться ділити будинок з колишнім чоловіком, все її справи йдуть гірше нікуди. Якось увечері, не бажаючи залишатися з колишнім чоловіком під одним дахом, Наташа їде в супермаркет і там випадково зустрічається з Сарою. Вона вирішує забрати дівчинку до себе, не уявляючи, що у Сари є секрет, який здатний змінити їх життя назавжди ...

Полякова,Татьяна        
    Небеса рассудили иначе[Текст]/Татьяна  Полякова.-М.: ЭКСМО, 2015.-320с.

ЦРБ          25.00 грн.
  

Сестричка Агата підкинула Феньці майже нездійсненне завдання: потрібно знайти живою чи мертвою дочку відомого письменника Смоліна, яка безслідно зникла місяць тому. У Феньки дві версії: або Софію вбили, щоб запраторити в тюрму її бойфренда Турова і відрубати його частку в бізнесі, або вона сама втекла. Довелося викликати на допомогу вірного друга Сергія Львовича Берсеньєва. Ввівши його в курс подій, Фенька з надією чекала осяянь. Той і обрадував: справа зрушиться з мертвої точки, якщо з'явиться труп. І труп не забарився з'явитися: його знайшли на ділянці Турова. Тільки пролежав він у земельці ніяк не менше тридцяти років. З кожним днем ​​ця справа ставала все цікавіше і заплутаніше. А Фенька постійно думала про свою втрачену любов, вже не сподіваючись знайти вистраждане і довгоочікуване щастя. Але небеса розсудили інакше ...            
            
Полякова,Татьяна        
    Найти. Влюбиться и отомстить[Текст]/Татьяна  Полякова.-К.: «ООО  Компания «ВЕЛМАЙТ», 2015.- 320с.         
   
ЦРБ          25.00 грн.
  
Знайти, закохатися і помститися ... Всього за місяць життя   зробило крутий поворот, і мені треба було все це випробувати і пережити. А почалася історія страшно і дивно ... Рука в чорній шкіряній рукавичці лягла на шию подрузі, очі Віри здивовано розширилися і ... зв'язок по скайпу перервався. Віра була звичайною дівчиною з звичайним життям. Ні у кого не було, як мені здавалося, ні найменшого приводу бажати їй смерті. Але її вбили. Слідство зайшло в глухий кут. Я і Владан Марич, «фахівець з важко вирішуваним проблемам», почали вести власне розслідування. Незабаром з'ясувалося: не так уже й добре я знала єдину подругу. А той факт, що Віра зустрічалася з моїм чоловіком, хоч ми і розлучилися з ним, заподіював біль. Кращі подруги, у яких свої секрети. Я теж не розповіла Вірі, чому насправді рік тому пішла від чоловіка ...
     
Ролінг, Дж.К.        
     Гаррі Поттер і Прокляте дитя.Частина перша і друга / пер. із англ. В. Морозов. – К.:  АБА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,2016.- 352с.       
 ЦРБ          145.00 грн.
     
        
 «Гаррі Поттер і прокляте дитя» — сценарій п’єси за сюже­том Джоан Ролінґ, написаної у співавторстві з Джоном Тіффані та Джеком Торном, яка з 30 липня 2016 року з неймовірним успіхом іде в лондонському театрі «Палас».
Події в п’єсі розгортаються через дев’ятнадцять років після пере­можної битви за Гоґвортс, якою закінчується сьома, за­ключ­на, частина «поттеріани».
Бути Гаррі Поттером нелегко, а надто тепер, коли він — працівник Міністерства магії, трудоголік, одружений батько трьох школяриків. Доки Гаррі Поттер бореться зі своїм мину­­лим, яке ніяк не хоче відпускати, його молодшому синові Албусові доводиться миритися з тягарем свого знаменитого роду, — спадком, якого він не обирав. У той час, як минуле зловісно змішалося з майбутнім, батько і син пізнають сумну істину: інколи темрява виходить звідти, де її ніхто не чекав.
Це один з найперших перекладів п’єси у світі після англо­мовного видання. 
     
Хокинс,Пола          
     Девушка в поезде  [Текст]: роман/Пола Хокинс; [пер. с англ. В.В. Антонова]. - М.: Издательство АСТ, 2015.-384с.
       
ЦРБ          98.00 грн.
    
Джесс і Джейсон. Такі імена дала Рейчел «бездоганному» подружжю, за життям яких вона день за днем ​​спостерігає з вікна електрички. У них, схоже, є все, чого зовсім недавно втратила сама Рейчел, - любов, щастя, благополуччя ...
Але одного разу, проїжджаючи повз, вона бачить, як в дворику котеджу, де живуть Джесс і Джейсон, відбувається щось дивне, загадкове, шокуюче. Всього хвилина - і поїзд знову рушає, але цього достатньо, щоб ідеальна картинка зникла назавжди.
А потім - Джесс пропадає. І Рейчел розуміє, що тільки вона, можливо, здатна розгадати таємницю її зникнення. Що робити? Чи прийме поліція її свідчення всерйоз? І чи треба взагалі їй втручатися в чуже життя?
        
Шкляр, Василь       
     Елементал [Текст]: роман/Василь Шкляр.-3-тє вид., стер.-Х.: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015.- 224с.         
 ЦРБ          75.00 грн.
    
Українець, вояк Французького іноземного леґіону, отримує завдання вивезти із заблокованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби. Ця надзвичайно напружена авантюрно-містична еротична історія гіпнотизує і приголомшує. Однак, попри всі зовнішні принади роману, Василь Шкляр — визнаний майстер сюжету, як завжди, б’є у «больові точки». В «Елементалі» — це насамперед анатомія тероризму, невимірна ціна любові, життя, смерті.
Франція, Чечня, Росія: сучасна авантюрно-містична історія, написана на документальних фактах, добре відомих авторові.

Шкляр, Василь       
     Залишинець. Чорний ворон [Текст]: роман/Василь Шкляр.-Х.: Книжковий Клуб «Клуб  Сімейного Дозвілля», 2016.-432с.       
     
                             ЦРБ          75.00 грн.
 
                            
 
У 1921 році чотирирічна війна, яку Росія розв'язала проти Української Народної Республіки, закінчилася. Проте збройна боротьба ще роками тривала майже на всіх теренах України. Відчайдушно чинили опір російським окупантам повстанці Холодного Яру. На їхньому чорному бойовому прапорі був напис: «Воля України або смерть». Їх називали бандитами, розбійниками, головорізами і навіть заборонили згадувати їхні імена, щоб стерти з пам'яті ту ідею, за яку повстанці жертвували своїми життями. Звичайно, вони стріляли, вішали, палили, нищили - але кого? Вони не вийшли з лісу навіть тоді, коли навколо запанувала чужа влада і вже не було надії на визволення. Вони – залишенці - обрали собі смерть.
Запрошуємо всіх до читання!
Переглядів: 413 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Теги: надхнення літератури | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024