Меню сайта

Головна

Реєстрація

Вхід
Ласкаво просимо Гість | RSS


КУ"Семенівська центральна бібліотека"


Четвер, 25.04.2024, 15:01

10:24
Найкращий читач 2013

Читайте і перемагайте  

Найкращий читач     Під таким девізом 10 квітня 2013 року у районній бібліотеці для дітей відбувся II-й етап Всеукраїнськоко конкурсу дитячого читання «Найкращий читач району 2013 року».

Виборювати звання «Найкращого читача району 2013 року» з’їхалися 18 учасників (учні 6-7 класів) переможці I-го етапу конкурсу «Найкращий читач села 2013 року».


Кожному з них потрібно було: захистити щоденник читання, розповісти про прочитану улюблену книгу та відповісти на тестові завдання.

Хочеться відзначити високу загальну ерудицію учасників конкурсу, що говорить про любов до літературного слова і до читання взагалі.

За результатами конкурсних завдань було визначено переможців II-го етапу конкурсу.

Кращими читачами району стали серед учнів 6 класів:

I місце: Ситніков Даніїл-Устимівська ЗОШ I-III  ст.

II місця: розділили Чернецька Вікторія-Веселоподільська ЗОШ I-IIIст.  та Полив’яний Владислав-Районна бібліотека для дітей (Семенівського НВК №2)

III місця: Щербина Лілія та Щербина Вікторія-Оболонська сільська бібліотека (Оболонська ЗОШ I-IIIст.)

Серед учнів 7 класів:

I місце: Русанова Владеліна- Районна бібліотека для дітей (Семенівського НВК №2).

II місце: Сурмило Вікторія-Богданівська сільська бібліотека (Богданівська ЗОШ I-IIIст., та Чебишева Ангеліна (Семенівського НВК №2).

III місця: Гордієнко Дарія-Василівська сільська бібліотека (Василівська ЗОШ I-II ст., та Дударьова Ангеліна:Товстівська сільська бібліотека (Товстівська ЗОШ I-II ст.)

Переможці районного конкурсу Ситніков Даніїл та Русанова Владеліна захищатимуть честь району у  III –му етапі конкурсу «Найкращий читач Полтавщини 2013», який відбудеться в м. Полтаві.

Побажаємо їм успіхів та читацької наснаги.

Всі конкурсанти отримали в дарунок книги, дипломи та подяки від дирекції районної бібліотеки та сільських рад.

Щиру вдячність висловлюємо головам сіл: Оболонь (Гамбаль С.О.), Устимівка (Ігнатюк П.П.), В-Поділ (Календарь І.І.), Товсте (Ворона Н.І.), Василівка (Романюк Ю.В.), Крива Руда (Сайродінов), голові фермерського господарства с. Вереміївка (Смазі А.О.), директору Біляківської ЗОШ I-III ст. (Яровому В.О.) за допомогу у проведенні I-го етапу конкурсу на місцях та забезпеченні транспортом конкурсантів для участі в II-му етапі конкурсу  в районній бібліотеці для дітей.

Ми вдячні всім учасникам конкурсу, вчителям та бібліотечним працівникам, які готували своїх читачів та наголошуємо, що дружба з книгою не закінчується ніколи, зали бібліотек завжди гостинно приймуть бажаючих і розкривають перед вами свої книжкові багатства.

Директор Семенівської ЦРБ

К.О.Яковенко

Найкращий читач

Переглядів: 455 | Добавив: СеменівськаЦРБ | Теги: Найкращий читач 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КУ"Семенівська ЦБ" © 2024